دوشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۴

ساج کباب (دستور پخت + نکته های مربوط )

ساج کباب ( ساج قورما ) از غذاهای بومی و محلی استان آذربایجان غربی بوده و از معروفترین غذا های آن منطقه بشمار میآید و سرشار از مواد معدنی، ویتامین و پروتئین است و عمدتاٌ در وعده های نهار یا شام سرو میگردد

ساج کباب (دستور پخت + نکته های مربوط )
نام استان : آذربایجان غربی
نام غذا : ساج کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه : ۲۰ دقیقه
زمان طبخ : ۹۰ دقیقه
وزن مواد اولیه ( برای یک نفر ) : ۳۴۴ گرم
میزان انرژی : ۷۲۳ کالری
الف – نوع و مقدار مواد اولیه – نحوه آماده سازی
پیاز ۱۵ گرم – پوست پیاز را گرفته و بشوئید و سپس آنرا بصورت خلالی خرد کنید
سیر خشک ۵ گرم – پوست سیر را گرفته و پس از شستن آنرا با پهنای چاقو له کرده و ریز نمائید
گوشت گوسفند ۱۵۰ گرم – گوشت را بصورت قیمه ای ریز کرده و پس از شستن بگذارید آبش برود
روغن حیوانی ۱۰ گرم ماست محلی ۱۰ گرم نمک ۲ گرم
فلفل سیاه ۰.۵ گرم نان لواش ۱ قرص زردچوبه ۱ گرم
ب – مراحل طبخ
ابتدا نیمی از پیاز را با گوشت در یک قابلمه با ۳ لیوان آب و شعله متوسط بمدت یک ساعت بپزید ، سپس بقیه پیاز را با کمی روغن و زردچوبه تفت
 داده تا رنگ آن طلائی شود ، آنگاه گوشت پخته را با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه و خوب مخلوط و بمدت ۵ دقیقه دیگر تفت را ادامه تا سطوح
گوشت سرخ شوند . حالا محتویات را از قابلمه خارج و نان لواش را با مقدار کمی روغن در آن سرخ کنید ( حدود یک دقیقه ) . نان سرخ شده را در یک کاسه
گود گذاشته و مقداری از آب گوشت که صاف شده را روی آن بریزید و بعد ماست و سیر را به آن افزوده و در آخر کار گوشت را روی آن قرار دهید . غذا
حاضر است میتوانید آنرا سرو نمائید ۰ نوش جانتان
ج – نکته های مربوط به این غذا
میزان ادویه جات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد و نباید آنقدر زیاد باشد که بر طعم غذا قالب شود
در صورتیکه این غذا برای بیش از یک نفر طبخ میشود ، باید مقادیر پیشنهادی را در تعداد نفرات ضرب نمائید .
برچسب ها:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

آخرین اخبار